Pomp de Lux

Hej på er!
Detta beställde jag på Pompdelux partyt igår, så fina! Vill du beställa så går du bara in på www.pompdelux.se :) Jag gillade verkligen dessa piké tröjo med ett snyggt tryck på ryggen. Byxorna var väldigt tunna så dom passar bra till sommaren. Längtar efter en leverans :)
Kram kram!
Emelie

Sköna söndag

Hej!
Denna helgen blev vi utbjudna av jobbet till en fin och bra resturang i centrala Karlstad vid namn Casanova. Riktigt trevligt var det och god mat! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Annars har veckan och helgen rullat på, jobbat och njutit av det fina vädret.
Idag har jag haft Pompdelux party hemma :) Danska söta barnkläder som man smälter när man ser. Så underbara! Tyvärr blev det 5 st avhopp i sista minuten så vi blev en liten skara, men det var trevligt och vi shoppade en massa fina kläder. Jag bjöd på en bärpaj med vaniljsås och cakepops. Gillar cakepops för dom är så goda och inte så svåra att göra.  Kan visa imorn bilder på kläderna :)
 
Kram!
Emelie
 
 
 
 

Onsdag

 
 
Hej!
Hemma med en förkyld liten kille som är väldigt ledsen och gnällig..Som tur är så är han på bättringsvägen :)
Var ute en stund för men det var inte heller kul..Ibland är det svårt att vara mamma..
Kram!
Emelie
 

Måndag

Hejsan!
 
Idag bär det av till Karlstad och jag ska jobba i butiken. Funkar bra att pendla och tiden på tåget blir verkligen egentid :)Läsa tidningar i lugn och ro liksom..
Hittade dessa kort från kalaset igår, nån som gillar tårta!
 
 
 
 
 
 
 
                                                                              Min älskade C
 
                                                                          Ha en fin måndag!
Kram!
Emelie

Härlig helg!

Hej fina!
 
Oj, vad denna helgen gick fort! I lördags fick vi besök av Madelene och hennes familj som nu flyttat till Forshaga. Våra barn är födda med 4 dagar isär så det är kul att träffas och se barnen leka tillsammans. Vi delar verkligen inredningsintresset och kan prata om det i evigheter :). Vi åkte iväg på en barnloppis lite utanför stan  och fyndade en massa där. Ett klipp jag gjorde var att köpa 2  par converseskor till lilleman i nyskick! Perfekt då jag ändå tänkt köpa ett par till honom..
Sen blev det en tur till en inredningsbutik som heter "Tinas Ting". Köpte en stor vit skål, 4 st rosa müsliskålar och en rosa thékanna från en av mina favoritmärken IB Laursen. Hade tänkt ge min vän Camilla som fyller 30 år idag det i present!
 
Söta Malou!
 
 
Efter att familjen åkt hem hoppade vi in i bilen och åkte till Mangskog. Väl där mötte vi upp 3 andra familjer som stod och väntade på en avtalad mötesplats. Sen åkte vi karavan bort till Camilla´s hus med tutorna i full gång, överraskade henne med smörgåstårta, pizza till barnen, vin och andra godsaker..Hon blev så överaskad där hon stod och bakade tårtor inför dagens kalas. haha! Vi stannade inte länge då Alve skulle sova men trevligt var det!
 
 
 
 
Camilla med söta Isabell!
 
Så idag var det kalas och hon bjöd på god mat och tårta som hon fixat själv, mums! Hon hade hyrt Hembygdsgården och det va supermysigt att sitta i den miljön. Gamla stolar och bord, nötta på dom rätta
ställena..Verkligen tidens tand som satt sina spår!
Barnen hade hur kul som helst! Fast dom ramlade över dom höga trösklarna och slog huvudena i bordkanterna så log dom och skrattade, gullungar!
 
 
 
Strike a pose hihi
 
Kram!
Emelie

Äntligen helg!

 
Bananpannkakor med kokos!
 
 
Så var det dax för helg, härligt! Jobbat en del under veckan, varit jätteförkyld så jag har tagit det lugnt. Idag var Alve och jag var till öppna förskolan en timme och sen lunchade vi med tjejerna, Annie och Sabine. Barnen var med också såklart ;) Väldigt gott var det på "The Oven"!
Dessa goda pannkakor ovan gjorde jag igår, testade att blanda i banan och kokos i smeten och jag tyckte att det blev lyckat. Ringlade mörk sirap på råsocker över, mums!
 
Grabbarna var till badhuset en stund förut och jag kunde fixa lite i barnrummet ostört :)
Behöver köpa lite nya hyllor och nån slags förvaring. Så här blev sängen:
 
 
före
 
 
efter
 
 
 
 
Tyvärr blev det lite oskarpa kvällsbilder men håll till godo ;)'
Ha en fin fredagskväll!
Kram!
Emelie

Pappa, kom hem för vi längtar efter dig..

Tjingeling!
 
Hoppas att allt är bra med dig/er! Här är allt toppen just nu! Föregående vecka var min älskling bortrest och jag fick testa på att vara ensamstående mor :). Det gick galant! Med hjälp av svärfar så kunde vi pussla ihop det med jobb och dagishämtningar. Men det var en efterlängtad pappa som kom hem igår!
 
I helgen fick jag och Alve besök av mina föräldrar också. Dom hade precis kommit hem från Paris och kom för att göra oss sällskap lördag till söndag. Var jättemysigt och dom orkar inte sitta still när dom är här så vi hjälptes åt att storstäda hela huset. Tvätta fönster, dammsuga, skura, fixa i förråden, tvätta, plocka och dona. Tack, ni är guld värda! Efter att dom hade åkt så målade jag Alve´s säng en gång till. Nu har den en strykning kvar :) Ni må tro att jag var trött! Jobbat hela veckan, haft oroliga nätter med Alve, tidiga morgnar och detta på helgen! Trött men glad!
 
Igår jobbade jag i Karlstad, stängde butiken vid 19 och kom inte hem förens 21.30.. Blä dom dagarna är inget vidare men som tur är, dom är få!
 
Hoppas att din dag blir precis som du/ni tänkt eller till det bättre ;)
 
 
 
Nybadad sötnos!
 
Kram!
Emelie
 
 

Måndagens utebilder..

 
 
 
 
Kram!

Långledigt

Hejsan!
 
Skönt det har varit med långledigt. Vi åkte upp i lördags till mina föräldrar i Hagfors för att fira påsken. Min storasyster bjöd på god påskmiddag och det blev en del recept som jag måste komma ihåg att skriva upp :)
Alve fick busa med sina två kusiner Ville och Meja, synd att vi inte bor närmare varann. Dom ses för sällan.. Han fick äta av påsk tårtan som jag hade med mig och sen somnade han inte förrän sent. jaja ett undantag får man göra! Glad och pigg kille var det dagen efter iallafall!
 
På söndagen var jag till sunnemo,utanför Hagfors och sjöng på ett dop. Var ett fint dop och lille Elton blev lugn av sången, där emellan var han lite ledsen. Väldigt söt bebis! Kul var det att träffa Emelie också! Hennes bror var pappa till Elton. Hon är gravid i 8 månaden så det är inte länge kvar nu! Jättevacker var hon som bar upp den stora fina magen.
 
Idag åkte C iväg på en fisketävling, så jag och Alve hade förmiddagen för oss själva. Vi promenerade till parken, Alve somnade så jag köpte en latte, strosade runt och bara njöt av det fina vädret. Så härligt det har varit idag! 
Sen efter att han kom hem fick vi lite saker gjorda. Som att tvätta bilarna, städa och måla utdragsängen.
Undrar du hur den ser ut kommer bilden här :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Mammas påskgubbe!
 
 
Hoppas att du haft en fin påskhelg!
Kram
Emelie
RSS 2.0