Härlig helg!

Hej fina!
 
Oj, vad denna helgen gick fort! I lördags fick vi besök av Madelene och hennes familj som nu flyttat till Forshaga. Våra barn är födda med 4 dagar isär så det är kul att träffas och se barnen leka tillsammans. Vi delar verkligen inredningsintresset och kan prata om det i evigheter :). Vi åkte iväg på en barnloppis lite utanför stan  och fyndade en massa där. Ett klipp jag gjorde var att köpa 2  par converseskor till lilleman i nyskick! Perfekt då jag ändå tänkt köpa ett par till honom..
Sen blev det en tur till en inredningsbutik som heter "Tinas Ting". Köpte en stor vit skål, 4 st rosa müsliskålar och en rosa thékanna från en av mina favoritmärken IB Laursen. Hade tänkt ge min vän Camilla som fyller 30 år idag det i present!
 
Söta Malou!
 
 
Efter att familjen åkt hem hoppade vi in i bilen och åkte till Mangskog. Väl där mötte vi upp 3 andra familjer som stod och väntade på en avtalad mötesplats. Sen åkte vi karavan bort till Camilla´s hus med tutorna i full gång, överraskade henne med smörgåstårta, pizza till barnen, vin och andra godsaker..Hon blev så överaskad där hon stod och bakade tårtor inför dagens kalas. haha! Vi stannade inte länge då Alve skulle sova men trevligt var det!
 
 
 
 
Camilla med söta Isabell!
 
Så idag var det kalas och hon bjöd på god mat och tårta som hon fixat själv, mums! Hon hade hyrt Hembygdsgården och det va supermysigt att sitta i den miljön. Gamla stolar och bord, nötta på dom rätta
ställena..Verkligen tidens tand som satt sina spår!
Barnen hade hur kul som helst! Fast dom ramlade över dom höga trösklarna och slog huvudena i bordkanterna så log dom och skrattade, gullungar!
 
 
 
Strike a pose hihi
 
Kram!
Emelie


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0