Långfredagens busunge!

 
                                          Älskade prins! Håret full i jordgubbskräm och kladdig som få :)
 
Hej!
 
Denna dagen har varit helt mobilfri och vi har fått mycket gjort. Skön familjedag hemma som resulterat i att Alve´s rum är som gott som klart då golvet nu ligger på plats, gården är krattad, tvätten hängd och huset luktar nystädat. Sen har vi busat och lekt också en massa :)
Alve är kinkig på kvällarna och vaknar till flera gånger efter att han somnat kl 18.30. Han har alltid krånglat på nätterna men nu även på kvällarna. Det blir så frustrerande för oss och jobbigt för honom med.. stackars liten..
Önskar att han kunde berätta vad som är fel eller jobbig..
 
Alve har fått både påskägg och påskbrev fyllda med smarrigt godis idag. Här har dom som tradition att barnen ritar påskbrev, fyller dom med godis och kastar in dom hos grannar eller vänner. Där jag kommer ifrån ritar man påskbrev, lägger dom i en korg och delar ut dom till grannarna. Så brukade man få lite godis, frukt eller en peng på varje ställe som man kom till. Alve fick en kratta i sitt påskägg idag av oss och kastruller till sitt kök..Han vill vara med och hjälpa till ute så då fick han en mer anpassad kratta. Fast den fick så klart inte plats i ägget ;)
 
kram!
Emelie
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0