Barnrumsinspiration

 
 
Hejsan!
 
Har hittat en massa gobitar som skulle passa till Alve´s rum. Han fyller år i aug men man kan ju börja leta ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst är dom underbara! Födelsedagståg, hängare, tidningsställ, stegpall och det fina lektältet kommer alla från Kids concept och den stickade kudden från Pumpkin och kan köpas på lekmer.se eller babyshop.se
 
 
 
Kram!
Emelie

Glad Midsommar!

 
 
 
 
 
 

Glad Midsommar!
Kram!
Emelie
 
 
 

Himlen är oskyldigt blå...

Hejsan fina du!
 
Jag har inte haft kraft eller ork att skriva i bloggen på senare tid. Det har hänt en familjetragedi och mitt hjärta blöder.
 
För två veckor sedan åkte min syster och sambo in till BB med värkar. Hon var i v 38 och vi var alla förväntansfulla, man hade gått och längtat och sett hur lyckliga dom var. Tyvärr klarade sig inte lillen och dom blev föräldrar till en ängel. Han finns däruppe och vakar över oss. Jag känner mig arg och ledsen på hur orättvist livet kan var..
Som familj kommer vi bara att fortsätta att stötta och ge kärlek. Finns inga ord som hjälper i denna svåra tid..
 
    
 
 
 
                                                         Ta hand om varann! Visa kärlek!
 
Kram
Emelie

Tisdag

Hej fina du!
 
Denna vecka innebär det en del jobbande och rep inför helgens bröllop i Kil. Måste hitta lite sommarklänningar och nån mer speciell klänning att ha på mig på bröllopet. När jag var nere i källaren och tog upp sommarkläderna så är det mesta för smått så nu gäller det att uppdatera garderoben lite.
 
Denna wok gjorde jag igår, den blev jättesmarrig :)
 
 
 
Kyckling, kokosmjölk, wokgrönsaker, nudlar, red curry paste, kinesisk soya,  och lite sambal oelak. Ser fram emot att käka min lunchlåda idag :)
 
Ha en fin sommardag!
Kram
Emelie
 
 

Måndag morron..

Hej!
 
Måste tipsa om denna "BB" cremé från Biotherm. Blev överlycklig när jag såg att dom hade gjort denna. En tunn färgad dagcremé med 15 spf som ger lite färg och lyster utan att vara lika tung som en foundation.
Me like ;)
 
Kram på er!
Emelie
 

Söndag med bebishäng

                                                 Min högravida syster Denise och Linda
 
 
                                                                          Johanna och jag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej hej!
 
Ovan lite bilder från " Via Appia". Vi var där med jobbet i torsdags för att avtacka min lillasyster.
Rekommenderas starkt om man vill äta god mat i Karlstad!
 
Denna helg har gått väldigt fort. Igår var det en traditionell stadsfest i stan och vi promenerade ner för att kika och ta del av festligheterna. Åt mjukglass och fyndade lite :) Umgicks med Camilla och barnen och träffade några vänner. Sen på em kom C:s bror på besök och vi grillade. Han stannade över natten och Alve busade och hittade på en massa hyss med sin farbror så dom båda var helt utslagna :)
 
Alve har varit omöjlig nu att lägga på kvällarna och har vaknat tidigt 2 dar i sträck. Igår 05.30 och idag 04.30..
Han brukar vakna vid 06 så vi är vana att gå upp tidigt men nu blir det ännu tidigare mornar.. Riktigt trött blir man på dagen sen.. Att han sen brukar krångla på natten gör det inte bättre. Nej, en ändring måste till.
 
Idag har vi haft min fina vän Annika på besök med hennes lilla Alva! Så söt! Hon fick Newbie kläder från oss i present då vi inte träffat henne förrän idag. Tiden går fort! Skönt var det att få umgås och tjöta lite!
Alve var till sig av förtjusning och kunde inte låta bli att pussa en massa på henne.
 
Sov gott!
Kram
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0