Före och efter..

Go kväll!
Här kommer 2 st före och efter bilder på lille Alve´s söta fotölj. Den heter Agen och kommer från IKEA, har målat den vit och sytt en liten dyna till den. Dynan kommer också från IKEA, klippte upp den och sydde om den, billigt och bra! Gillade tyget! Tyvärr hamnar mina bilder lite konstigt, har inte riktigt lärt mig detta än :)
 
Idag tog vi en tur till Öppna förskolan, våran vän Annie och lille Vincent 6 mån hängde med. Blev en skön promenad och en fika på stan efter. Kunde inte hålla oss :) Från semlorna alltså!
Tyvärr är det inte så lätt att ta sig fram nu med barnvagnar eftersom det fortfarande ligger mycket snö på alla trottoarer och gåbanor. Men vi plogade oss fram!
Blev en liten pulkatur med Alve också när vi kom hem. Han vevar i armarna av glädje när han får syn på pulkan.
 
Renovering av barnrummet har min älskade C hålilt på med ikväll. Lister ska sättas upp och snart ska det grundmålas. Har kollat runt på lite barnrumsinspiration..Tapeten har vi redan köpt, det blir en ljusblå tapet med vita prickar på. Den ska sitta på en vägg och så ska vi måla vitt på dom övriga väggarna. Först tänkte vi ha vit tapet där vi kommer måla, men eftersom det är ett barnrum kanske det är lättare att måla över dom märkena som kommer att bli. Vad tror ni?
 
Varma kramar!
Emelie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Sandra Z

Bra där Em!! Jätte snyggt blev det...ser fram emot att se hur huset ser ut nån vacker dag 😊 Puss❤

2013-02-07 @ 20:30:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0