Göteborg

Hejsan!
 
I fredags åkte jag själv ner till min syster och A i göteborg för en liten mini semester ;)
Tåg tåget vid 12.00  från karlstad och var framme vid 14.00, skönt att strosa runt en sväng själv utan barnvagn och se mig om lite i min fd stad. Bodde här nere i 3 år och jag har knappt varit här sen dess, kan nog räkna på en hand hur många ggr. Saknar staden och vännerna här fast jag trivs bra med livet som jag har det nu också :)
Syrran hämtade mig och vi umgicks och tog igen en del under kvällen, fick se videofilmer från Miami som dom nyligen kommit hem ifrån. Det hade ju inte varit fel precis att åka dit, riktigt häftigt att se!
 
På lördagen åkte vi ner en sväng till Ullared. A följde inte med, han hade kommit hem sent då han arbetar som polis och behövde sova. Springa runt på Gekås med oss fanns nog inte på kartan haha.
Vi hittade en del fina saker och vi tog det lugnt. Vi tänkte betala och gå till bilen för att sen gå in en gång till och köpa stora saker men när vi kom till kassan så sa dom att varuhuset stänger om en kvart.Vad snopna vi blev! Vi hade tagit fel på tiden haha..typiskt oss men vi var nöjda ändå!
Myskväll med thaimat blev det på kvällen och sen åkte jag hem idag. Kul att se dom och jag tänkte visa lite bilder från deras fina lgh!
 
 
 
Utsikten från balkongen
 
 
 
 
 
Denna fina blomma :) hoppas vi blommar igen!
 
 
 
 
Syrran M
 
 
A med sin nygjorda smoothie
 
 
 
Hej då Göteborg för denna gång!
 
Kärlek!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0